Ervaringen

Hieronder is ruimte om te schrijven over je ervaring met Heartsense. Tevens lees je over de ervaring van bezoekers die je voor zijn gegaan. Je reactie zal niet direct zichtbaar zijn, omdat deze i.v.m. filtering van spamberichten eerst wacht op toelating. Alvast bedankt voor het delen!

 

 

5 ervaringen van bezoekers “”

 1. Een leuke en inspirerende ochtend gehad, waarbij we met het hele team (werkzaam in de GGZ) werden gecoacht door Sanne en collega Carla. De workshop vond op een speelse, ongedwongen manier plaats en ondertussen hebben we met z’n allen toch nieuwe inzichten opgedaan. De parallellen die werden getrokken tussen het werken met het paard en het werken met cliënten waren treffend en inzichtgevend.

  • Hoi Sanne,

   Het was een groot plezier om met jou en je team samen te mogen werken. Fijn om te horen dat jullie ervaring net zo positief was als de onze! Wij wensen jullie team een prettige en vruchtbare samenwerking!

 2. Heartsense heeft mij enorm geholpen. De rust, tijd en vertrouwen wat ik kreeg zowel van Sanne als ook van de paarden deed mij enorm goed. Heb 3 sessies gedaan waaruit enorm veel is gebleken. Elke sessie ging over andere dingen in mijn leven maar nu achteraf sluit het allemaal op elkaar aan. De duur tijdens en tussen de sessies zijn mooi om de sessie tot je te laten bezinken. En dan wil ik niet zeggen dat ik nu na 3 sessies genezen ben en gedurende de periode al mijn problemen heb kunnen aanpakken maar ik ben wel een enorm stuk op weg. Veel onbewuste zaken zijn bewust geworden en zullen met de tijd ook eigen worden. Heb zelf hier en daar tussen de sessies nog wel contact gehad via telefoon of fb met Sanne en werd netjes en goed geholpen. Voelde me niet te veel of ongewenst. Heartsense vind ik een absolute aanrader…

 3. Geschreven door Daniella Hundscheid, 20. apr, 2014

  Een unieke ervaring waarbij de paarden laten zien waar je staat. Concreet, verhelderend en inzichtelijk. Sanne bedankt voor dit bijzondere avontuur, mede dankzij jouw vaardige en betrokken coaching!
  Website: http://www.daniellawork.nl

  Geschreven door Nannien van der Schelling, 13. mei, 2013

  Hallo Sanne…wat een overzichtelijke en gelikte website heb je gemaakt…Ik heb een keer het genoegen gehad om door jou gecoacht te worden met paarden…je heldere blik op de blokkade & het doorpakken naar de essentie met het gebruik van de paarden …gaven mij binnen een korte tijd een groot inzicht…nog dank je wel …ik wens je heel veel succes met je coaching met paarden…!

  Lieve groetjes van Nannien

  Geschreven door Ilona, 6. mei, 2013

  Het bewust worden van je eigen gedrag en de invloed daarvan op je omgeving is een mooie ervaring. Dankzij de reactie van het paard en de begeleiding van de coach wordt je gewezen op je eigen patronen en kun je jezelf verder ontwikkelen door hieraan te werken.
  Een hele mooie ervaring!

 4. Augustus 2016

  Mijn sessie bij Sanne was kort en krachtig!!!
  Indrukwekkend hoe snel de kern van het probleem in het bijzijn van het paard inzichtelijk word.
  Naast de werking van het systeem was het de pure en natuurlijke aanwezigheid van Sanne die me veiligheid bood om dit inzicht te mogen ontvangen.
  Ik kan iedereen zo’n bijzondere ervaring aanbevelen.

  groet Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *