Ben het water

Sanne

Nou voor de draad ermee… mijn eerste blog!Sanne

Steeds vaker krijg ik te horen, “wow Sanne, wat heb je dat mooi verwoord” of  “je zou een boek moeten schrijven” of “ik ben geraakt door wat je verteld”. Ik moet erkennen dat mezelf uiten en dat wat er binnen in mij leeft onder woorden brengen een van mijn unieke kwaliteiten is. Waar hoogsensitieve mensen (jep, thats me!) over het algemeen introvert zijn ben ik het levende bewijs van dat dit niet per definitie zo hoeft te zijn. Het aantal keren dat het onderwerp “bloggen” of “schrijven” de laatste tijd mijn aandacht trekt gaat aan het “toeval” voorbij en daarom lees je ‘m nu…. mijn eerste blog!

2016, jaar van transformatie

Zolang als ik mij kan herinneren heb ik dat wat er in mijn leven gebeurde met veel nieuwsgierigheid onderzocht. Ik reflecteerde, ik leerde, ik viel op mijn gat om wijzer en meer vastberaden dan van te voren mijn pad te vervolgen. 2016 is voor mij een bewogen jaar met zeer intense ervaringen die mij diep tot in mijn kern hebben geraakt. Deze ervaringen waren de mooiste van mijn leven maar brachten ook veel pijn en verdriet met zich mee. Met veel trots kan ik jullie vertellen dat dit alles heeft geleid tot een prachtige transformatie. Ik heb dit jaar besloten om alleen nog maar mijn Hart te volgen en te Zijn wie Ik in essentie ben. Dit blog is een uitingsvorm hiervan. Een manier om mezelf, puur en authentiek, met mijn unieke kwaliteiten in de wereld manifesteren.

Mijn eigen taal spreken

Waar ik nu nog aan de oppervlakte vertel over mijn drijfveer achter mijn blog wil ik je in mijn komende blogs meenemen naar de diepere lagen van mijn Zijn. Het doel hierachter is om, door het delen van mijn persoonlijke ervaringen, lessen en wijsheid je te inspireren in jouw eigen bewustzijnsproces. Dit met als hoger doel de wereld een nog mooiere en liefdevolle plek te maken.
Vanuit mijn hart schrijf ik, in mijn eigen taal en in alle openheid, over mijn leven. Dit is mijn persoonlijke waarheid en mijn waarheid hoeft niet die van jou te zijn. Ik nodig je uit om mijn blogs zonder oordeel te lezen en dat wat dienstbaar is aan je eigen proces, dat wat je raakt, mee te nemen op jouw eigen weg.

Herfst

Op 30 november vier ik mijn 32e verjaardag. Terugkijkend op mijn leven mag ik stellen dat mijn missie hier op aarde is om mensen te helpen groeien naar een hoger bewustzijnsniveau. Ik heb niet alleen een grote passie voor mensen maar ook voor paarden. Heartsense is de plek waar deze passies elkaar ontmoeten en waar mijn missie vorm krijgt. Door o.a. het werken met mens en paard help ik het contact met het hart, de verbinding, te herstellen. Help ik te herinneren dat iedereen een plek heeft op deze wereld en daarmee waardig en geliefd is.
Zoals ik al eerder aankondigde ga ik minder uur voor mijn reguliere baan werken om focus en energie te kunnen richten op het verder vorm geven van Heartsense. De herfst is aangebroken, deze tijd zal ik benutten om, net zoals de bomen hun blaadjes verliezen, los te laten wat mij niet meer dient in dit proces. Komende tijd zal ik ook benutten om tot rust te komen van de bewogen tijd die achter me ligt. Lekker de natuur in of juist op de bank met een dekentje en een warme kop thee!

Tot slot

Een ding dat mij afgelopen periode duidelijk is geworden is het belang van “het leven door mij heen laten stromen”. Net als een rivier kent het leven zowel stroomversnellingen met kolkend wit water als periodes waar het water helder is en rustig voort kabbelt. Niets is blijvend! Het heeft mij enorm geholpen om in moeilijke tijden te vertrouwen op het gegeven dat rustigere tijden op mij wachtte. Door niet tegen de stroom in te zwemmen of mij aan de oever vast te klampen (verzet) lukte het mij om mijn hoofd boven water te houden en zo sneller in het kalme water (helderheid) terecht te komen…. ik werd het water (acceptatie, liefde en vertrouwen!

Veel liefs en een warme knuffel,

Sanne Blankers

 

 

9 ervaringen van bezoekers “”

 1. Lieve Sanne,
  Mooi om te lezen dat je je hart volgt en dat ‘we’ (ik!) mee mag reizen in je reis van tranformatie en ‘het leven’. Ik ben heel benieuwd naar je kwetsbare tranformatie verhalen. Liefs Merel (van de ayahuasca)

 2. Lieve Sanne, ik heb je pas een paar dagen geleden ontmoet, maar door deze openhartige en heldere blog leer ik je met-een behoorlijk goed kennen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte open tot nadere kennismaking en daar verheug ik me op.

  • Hey Corrie, fijn dat je zo een positieve reactie plaatst op mijn eerste blog, want moet bekennen dat ik het best wel spannen vond! Het was fijn om je te ontmoeten en kijk ook uit om jou beter te leren kennen! tot snel liefs Sanne

 3. Ja Sanne ik herken me helemaal in jou schrijven over een bewogen jaar waarin ik keuzes maakte maar deze keuzes niet de weg van mijn Hart zijn en ik het wel al voelde maar me nog steeds niet goed genoeg vond om in deze maatschappij mijn eigen unieke ruimte vanuit mijn Hart en Gevoel in te nemen..
  Ik mocht er nog steeds niet van mezelf met Al mijn Gevoelens en Gevoeligheid zijn en dacht( hoofd) om mee te denderen in iets waar ik mezelf in kwijt raakte.
  Ik wens me voor mezelf dat ik echt vanuit mijn eigen Verbinding mijn leven vorm kan gaan geven..Ja dat wens ik me.
  Ik kom a.s 5 nov ook naar jou Samen zijn.
  Hartegroet Tessa

  • Wow Tessa, ik ben geraakt door de openheid van je reactie. Durf te vertrouwen op wat je hart je ingeeft en stem je keuzes daar op af! Ben mild tav de keuzes die je eerder maakte, we moeten soms een “verkeerde” weg inslaan om ons bewust te worden van waar ons hart echt blij van wordt! Leuk dat je erbij bent op zondag 6 november!

   Liefs Sanne

 4. Chapeau!
  Mooi dat je je verhaal wilt delen in een blog.
  Ik heb daar zelf ook vele malen over gedacht. Voorlopig blijf ik bij het verbeelden van wat er in mijn leven speelt. Dat is mijn kracht in het delen.
  Ik hoop dat je velen zoals ons zal bereiken en hun op deze manier kan helpen op hun tocht in het authentiek kunnen zijn.
  Liefs Eileen.
  De GelukSalon

  • Lieve Eileen, bedankt voor het lezen van mijn blog en je steunende woorden. Zoals je al zei ligt jouw kracht in het verbeelden en creëren. Zo draagt ieder op zijn eigen unieke wijze bij aan het (nog) mooier maken van de wereld. Warme groetjes Sanne

 5. Hi mooie vrouw & zus,

  Je raakte me al bij onze eerste ontmoeting. Ik ben zo dankbaar voor onze verbinding en dat ik je heb mogen begeleiden in jouw transformatie proces. Jij bent jouw droom aan het leven en inspireert nu anderen om datzelfde te doen. Ik eer jou en het pad wat jij beloopt.
  Ik wens dat je deze blogs blijft schrijven en de harten van anderen hiermee opent.
  De aarde heeft er een engel bij…..In Lak’ech Beautiful Rainbow Warrior!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *